Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på www.darklakerc.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • evt. Firma oplysninger 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DL-Dev /v Christoffer Schrøder og opbevares i fem år efter seneste køb, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige (Data Protection Officer) på www.darklakerc.dk er Christoffer Schrøder, som ejer af butikken.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.darklakerc.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos DL-Dev /v Christoffer Schrøder har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DL-Dev /v Christoffer Schrøder via e-mail cs@darklake.dk

Du kan til enhver tid bede om at få slettet dine data hos os.

Cookies 

www.darklakerc.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.